A punt la 1ra jornada de la Lliga Catalana amb rècord d’equips inscrits

Aquest cap de setmana arrenca la 10a edició de la Lliga Catalana de Cúrling al Poliesportiu de Puigcerdà amb 12 equips participants. Enguany participa un equip més que en la passada edició. 

El diumenge 16 de novembre encetem a Puigcerdà una edició més de la Lliga Catalana de Cúrling amb la celebració de la 1ra de les 5 jornades que es disputaran aquesta temporada 2014-15. Enguany  són 12 els equips participants, un mes que en la passada edició i tot un rècord en la història d’aquesta competició. Aquests equips són el Puigcerdà Pànxing JúniorPadrins, Puigcerdà Pànxing, Puigcerdà Pànxing Divines, Puigcerdà Pànxing Les Nenis, Barcelona Black, Barcelona Red, Barcelona Green, Sporting l’Olla Cyril, Sporting L’Olla Carlos, Club Esquí Berguedà, CEVA i l’equip andorrà The Walking Stones que jugarà en aquesta lliga catalana gràcies a un conveni signat amb la Federació Andorranda. El defensor del títol d’aquesta temporada serà el Club Puigcerdà que arriba amb força i moltes ganes de gel.

La Lliga Catalana de Cúrling es disputarà durant 4 diumenges on cada equip jugarà dos o tres partits. Segons el nombre d’inscrits es decidirà el sistema, sempre donant preferència al «Robin» (el tradicional tots contra tots). Els primers partits que obriran el circuit de gel donaran el tret de sortida el mateix diumenge 16 a les 9:00 h, per continuar després amb les següents rondes previstes a les 11:15 h i a les 13:30 h. 

Enllaços relacionats
Calendari 10a Lliga Catalana de Cúrling
Reglament i programa