A punt la Marxa Pirineus, carrera popular entre Lles i Aransa

La 23a edició de la Marxa Pirineu, que es va haver d’ajornar el gener passat per falta de neu, proposa dues distàncies diferents, de 14 i 25 quilòmetres, segons el nivell dels participants.

El proper diumenge 15 de març se celebra la 24a edició de la Marxa Pirineu d’esquí de fons puntuable per a la Copa Catalana de la disciplina. El recorregut connectarà les dues estacions de Lles i Aransa i disposarà d’una categoria familiar en la qual es sumaran els temps dels equips formats per dos adults i un menor. La sortida tindrà lloc a Lles a 1.950 metres d’altura i arribarà al seu punt més alt al coll de la Barra, a 2.150 metres. Es portarà a terme en estil lliure, és a dir, que cada esquiador decidirà si prefereix clàssic o patinador. 

Versió infantil de la Marxa Pirineus
Per als mes petits (nens i nenes de 3 i fins a 14 anys), se celebrarà el dissabte 14 de març la Micro Pirineu, una competició d’esquí de fons molt coneguda que donarà el tret de sortida a partir de les 10h a l’estació d’esquí de fons d’Aransa i que espera aplegar prop de 60 participants. Hi prendran part les categories Bacteri, Pollet, Benjamí i Infantils (I i II) i puntuarà per a la Copa Nins de la disciplina. La Micro Pirineu està organitzada pel Club d’Esquí Bellver.