A punt pel Trofeu GER a Boí Taüll

foto

Aquest cap de setmana de febrer torna el Trofeu GER, tant en la seva 10è edició pel circuit interclubs i la 9a edició per la categoria U10 i U12. 

Petits i grans es donen cita el 25 i 26 de febrer per competir i gaudir a l’estació d’esquí lleidatana, Boí Taüll.

La pista Vaques és l’escenari escollit per a la 9a edició del Trofeu GER. Es donarà el tret de sortida de la prova demà dissabte, sota l’organització del club GER, que dóna nom al trofeu. Una competició on els esquiadors de les categories U10 i U12 competiran en l’especialitat gegant a una mànega.

La jornada arrencarà a les 8:50 hores amb l’obertura dels remuntadors, deu minuts més tard amb el reconeixement i a les 9:45h serà el torn del primer obridor. Mitja hora més tard finalitzarà la prova amb el lliurament de trofeus.

Paral·lelament esportistes de totes les categories excepte U10 i U12 competiran en el 10è Trofeu Ger. Una competició puntuable per al 25è Circuit Interclubs d’esquí alpí. Els corredors disputaran un gegant el dissabte i un eslàlom el diumenge, ambdós a dues mànegues.

La pista Vaques també ha estat l’escollida per aquesta prova, que començarà amb el gegant a les 11:30h amb la baixada del primer corredor. Diumenge en canvi, el primer corredor a disputar l’eslàlom començarà a les 9:45h.

Enllaços d’interès: 

Nota Informativa 9è Trofeu GER

Nota Informativa 10è Trofeu GER