Acte de lliurament de premis de la FCEH

El proper dijous 26 de maig de 2011 es celebrarà l’acte de lliurament de premis de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), on es lliuraran premis als protagonistes de la temporada d’hivern 2010-11. L’acte tindrà lloc al Jardí de l’Abadessa de Barcelona a les 18h.

 

Aquest acte posarà punt i final a la temporada d’hivern que ha viscut grans esdeveniments esportius d’alt nivell, competicions autonòmiques i estatals i destacats resultats dels esportistes catalans més internacionals.

 

Durant l’acte es trasmetrà la felicitació i agraïment als clubs d’esports d’hivern catalans i als seus esportistes per la seva implicació en la organització de les diferents competicions celebrades a casa nostra i es guardonarà a aquells que han aconseguit millors resultats.

 

També es premiarà als campions de Catalunya de les lligues catalans de les diferents disciplines dels esports d’hivern i premis honorífics als esportistes catalans i entitats que se’ls reconeix una trajectòria esportiva destacada. Encapçalant aquest llistat estarà el Centre Excursionista de Terrassa que enguany celebra els 100 anys d’història, i esportistes com Andrea Jardí, Ferran Terra, Ana Amor o Isaac Vergés i la secció de Patinatge Artístic Ballet del Club Espòrts Geu Val d’Aran i la secció de Patinatge Artístic Ballet del Futbol Club Barcelona.

 

Altres noms propis que destacaran al lliurament de premis de la FCEH seran el del Joan Torrellas com a impulsor de l’Snowboard, la Maria José Rienda per la seva excel·lent carrera esportiva, Joan Anton Font, com a director del Comitè Organitzador dels Campionats del Món FIS La Molina 2011 i Lolo Ibern pel seu suport i implicació amb els esports d’hivern i amb la FCEH.

 

Després de l’acte es podrà gaudir d’un refrigeri.