Activada la pàgina web del Campus Esportiu del Tricentenari

Ja està activa la pàgina web del Campus Esportiu del Tricentenari (campusesportiu.cat), un punt de trobada virtual per a la comunitat esportiva catalana.

Impulsada per la Secretaria General de l’Esport, la web del Campus Esportiu del Tricentenari vol apropar a les entitats esportives, administracions i ciutadania, les activitats i esdeveniments esportius vinculats a la commemoració dels fets de 1714.

El campus esportiu té la intenció de presentar les disciplines esportives on Catalunya és capdavantera, d’agregar esdeveniments i continguts que relacionin l’esport amb el país i de donar a conèixer els esports més desconeguts per la població, posant en valor el talent, la implicació i el compromís del nostre esport.   

A campusesportiu.cat podreu trobar tota l’actualitat esportiva relacionada amb els esdeveniments vinculats a les actuacions esportives que commemoren el Tricentenari, amb una Agenda esportiva i un Itinerari esportiu del Campus del Tricentenari. A través de notícies, entrevistes, articles, audiovisuals i infografies animades s’explicarà la immensa tasca que fa l’esport a Catalunya.

Des de la Secretaria General de l’Esport es vol que tothom es faci seva aquesta plataforma enviant notícies, fotografies, vídeos, articles o qualsevol contingut interessant per publicar. Ho podeu fer emplenant el formulari d’adhesió, a través de les xarxes socials, i/o enviant un correu a campus.esportiu@giny.cat  i/o esportstricentenari@gencat.cat.

A més, us podeu animar a col·laborar amb el portal descarregant-vos els banners que trobareu a l’apartat de ‘presentació’ del web. Descarregant-los i instal·lant-los al vostre web passareu a ser col·laboradors del Campus Esportiu del Tricentenari.

Enllaços relacionats
Web Campus Esportiu Tricentenari