Activitats de les estacions del Grup FGC per a aquestes festes de Nadal

La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé organitzen activitats especials i reben els personatges mítics de les festes de Nadal. L’estació ceretana acull algunes competicions, Vall de Núria celebra la revetlla de Cap d’any i al Pallars es podrà gaudir del Parc Lúdic versió nadalenca.
 

La Molina

25 de desembre – Visita del Pare Noël

La Molina rebrà la visita del Pare Noël al llarg del matí de Nadal. A les 11 del matí saludarà a tots els nens a Pista Llarga i repartirà caramels per a tots els nens i nenes. Tots aquells que vinguin vestits de Pare Noël el dia 25 podran esquiar per només 3 € a l’estació de La Molina. L’horari de pistes per a aquest dia serà de 9h a 13h.

26 – 30 de desembre i 2 – 6 de gener – Parc de Nadal

La Molina col·labora un any més amb el Parc de Nadal que enguany arriba carregat de sorpreses, regals, sortejos i, sobretot, està d’aniversari. El municipi d’Alp, pioner del projecte, celebra el seu 5è aniversari amb molta il·lusió i ganes de què tots els nens gaudeixin d’un parc ple d’activitats amb moltes novetats. Es podrà gaudir del Parc de Nadal les tardes del 26 al 30 de desembre al Palau d’Esports d’Alp i del 2 al 6 de gener de 2015 al Poliesportiu de Puigcerdà.

27 i 28 de desembre – Test de material Völkl

Durant el cap de setmana la marca d’esquí Völkl convidarà a tots els usuaris de l’estació a provar el seu material.

28 de desembre – Sessió de “Zumba”

Diumenge 28 La Molina acollirà una sessió de zumba a Cap de Comella de 13.30h a 14.30h organitzada per l’escola catalana d’esquí (ECE).

28 de desembre – 2a Sant Silvestre

Per segon any consecutiu, La Molina acollirà la popular cursa de Sant Silvestre. Una cursa oberta a tothom en format Snow running, passant per diferents paratges de l’estació i que tradicionalment és coneguda arreu del territori per ser una de les últimes que se celebren abans d’acabar l’any.

1 de gener – 65è Descens Infantil

Des de l’any 1950 La Molina organitza aquesta prova destinada als més petits. Nens de fins a 6 anys tenen la oportunitat de demostrar les seves habilitats adquirides en la disciplina de l’esquí. El descens es realitza a Pista Llarga i la competició acaba esdevenint una jornada familiar, festiva i esportiva.

3 de gener – III Marxa Popular Nocturna d’esquí de muntanya

El dissabte 3 de gener La Molina acull per tercer any consecutiu una marxa nocturna d’esquí de muntanya, organitzada per La Molina Club d’Esports. L’itinerari depenent de les condicions de la neu, començarà a les 17.30 h a  Pista Llarga, seguint per la pista Quatre Camins i La Comella, arribant al Pla de Costa Rasa. La cursa popular finalitza amb un berenar i sorteig de regals.

5 de gener – Arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient amb baixada de torxes

El dia 5 de gener a partir de les 17.30h a Pista Llarga, l’estació oferirà diverses activitats infantils i hi haurà xocolata i coca pels assistents. L’espectacular baixada de torxes donarà l’arribada a ses Majestats, acompanyats dels patges i les màquines trepitja neu i posteriorment s’encarregaran de lliurar els regals als nens assistents.

Més informació: www.lamolina.cat

Vall de Núria

31 de desembre – Revetlla de Cap dany

Vall de Núria té un programa especial per a la revetlla de Cap d’any, que comença a les 20.00h amb un aperitiu al “Saló de l’Estatut”. Abans de mitjanit s’entregarà el cotilló i es faran les campanades de benvinguda de l’any 2015. Per fer una bona entrada al nou any Vall de Núria farà focs artificials i un gran ball al menjador del restaurant.

3 de gener – Raquetes lluna plena

Vall de Núria proposa una excursió en raquetes de neu aprofitant les nits de dissabte més clares de cada mes. L’activitat inclou el cremallera d’anada i tornada, servei de guia i sopar al restaurant de l’hotel, tot per 35,65€.

5 de gener – Rebem a SSMM els Reis Mags

Vall de Núria organitza el cremallera “Rebuda dels Reis Mags”. A partir de les 16.00h es farà la pujada amb el tren des de Queralbs a Núria per rebre a SSMM els Reis Mags d’Orient. Hi haurà xocolatada, pregó de benvinguda i visita de SSMM els Reis a la Mare de Déu de Núria. Després els nens entregaran les cartes i baixaran amb el cremallera de nou cap a Queralbs tots junts. El bitllet especial és gratuït fins als 3 anys, 2€ dels 4 als 14 anys i 3€ per adults, a partir de 15 anys.

Més informació: www.valldenuria.cat

Vallter 2000

30 de desembre – Esquiada jove Ripollès

El Servei Comarcal de Joventut – Oficina Jove del Ripollès ha organitzat una segona edició de l’Esquiada Jove, adreçada a nois i noies a partir de 12 anys. El preu de l’autocar, el forfet i l’assegurança és de 14,50€ per als joves fins a 14 anys i de 20,00€ per majors de 15.

3 de gener – Baixada de torxes i estrella de Nadal

A Vallter 2.000 es celebrarà la tradicional baixada de torxes i estrella de Nadal a les 18.00 h amb la col.laboració de les escoles Alta Vall del Ter i l’escola d’esquí i muntanya Guies Nordsud.

Més informació: www.vallter2000.cat

Espot i Port Ainé

26 de desembre – 6 de gener – Especial Nadal als Parcs Lúdics

Durant les festes de Nadal els Parcs Lúdics d’Espot i Port Ainé faran activitats especials. Ambdós parcs estaran oberts tots els dies de 9.00 a 16.30 h, exceptuant el dia de Nadal, que es tancarà a les 13.00 h.

5 de gener – Arribada dels Reis Mags i Baixada de torxes

A Espot i Port Ainé donen la benvinguda als Reis Mags amb una espectacular baixada de torxes i xocolata calenta. Just després els Reis Mags repartiran els regals a tots els nens i nenes.

Més informació: www.skipallars.cat

Cremallera de Montserrat

25 de desembre – Servei especial per Nadal

El Cremallera de Montserrat farà uns horaris especials a causa de les festes. El servei començarà a les 8.35h del matí i finalitzarà a les 18.35 h. Pel que fa als funiculars, l’últim descens serà a les 13.00h.

Més informació: www.cremallerademontserrat.cat

Els detalls de totes les activitats es poden consultar als webs www.lamolina.cat, www.valldenuria.cat, www.vallter2000.com i www.skipallars.cat.