Adrià Bertran i Ona Rocamora no passen a la final dels Jocs Olimpics d’Hivern de la Joventud

Cap dels dos catalans han aconseguit passar a la final de la Supercombinada en la segona jornada dels Jocs Olímpics d’Hivern de la Joventut (del 13 al 22 d’aquest mes), que s’estan disputan a Innsbruck (Àustria).

L’esdeveniment compta amb 63 competicions, dividides en 7 esports i 15 disciplines. Hi participen 60 nacions i 1059 atletes d’edats compreses entre els 14 i els 19 anys. Ahir cap dels dos espanyols va aconseguir disputar la segona baixada, la de la final. En homes, en la primera de les dues proves (un Súper-G), Adrià Bertran (que dissabte va ser 24è) va quedar el 35è amb un temps de 1m6s88, quedant-se a una sola plaça per poder disputar l’eslàlom següent. El triomf final va ser per al millor en tot, l’austríac Marc Schwarz, que ja manava després del Súper-G amb un crono de 1m32s32.

Quant a la prova femenina, la catalana i representant espanyola, Ona Rocamora, va sortir del traçat en el seu Súper-G, de manera que va quedar eliminada i no va tenir opció a disputar la segona prova. La victòria final va ser per a la sueca Magdalena Fjaelltroem, amb un total de 1m40s82.

Dimarts entraran en concurs els especialistes d’esquí de fons, amb les proves de 5 i 10 km (dones i homes, respectivament) en estil clàssic. Dimecres es disputarà el Gegant femení, amb la presència d’Ona Rocamora, mentre que el masculí serà al dia següent, amb Adrià Bertran.