Aleix Alcaraz canvia les quatre rodes pel trineu

El pilot de cotxes barceloní Aleix Alcaraz va decidir provar sort el mes de novembre en una modalitat esportiva que desconeixia: el skeleton. Després d’un primer contacte traient-se la llicència a l’Escola de Pilots d’Innsbruck i de participar en les proves de la Copa d’Europa de Winterberg (Alemanya), Igls (Àustria) i Saint Moritz (Suïssa), Alcaraz va tornar les dues últimes setmanes de febrer a la pista austríaca per seguir progressant en aquest esport. El català assegura que la seva intenció és la d’"implicar-se amb el skeleton".

El motiu és el d’aconsellar al seu germà petit, que s’inicia en aquest esport, durant les sessions d’entrenament per als Jocs Olímpics de la Joventut d’hivern que es disputaran el gener de 2012 a la pista de Igls. Aquesta preparació va tenir lloc la setmana del 14 al 25 de febrer a l’anomenada "International training week" i la van realitzar al costat de l’entrenador suís de la FIBT, Ueli Geissbühler.

La intenció d’Alcaraz en aquests entrenaments era la de seguir "agafant experiència de cara a la temporada que ve, sobretot per corregir la posició en el trineu, les traçades i altres aspectes que encara he d’aprendre". Durant aquestes jornades, els esportistes es van alternar els entrenaments al tub de gel al costat d’una sèrie de sessions conjuntes de preparació física i d’entrenament d’empenta amb el trineu per rails.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.