Aleix Gabara, bronze al Lombardia Trophy 2013

El patinador català Aleix Gabara del FC Barcelona va aconseguir la medalla de bronze en el Lombardia Trophy 2013, competició de patinatge sobre gel celebrada del 19 al 22 de setembre a la localitat italiana de Sesto San Giovani. El patinador Novice va quedar una posició per sota respecte a la plata que es va dur l’any passat. El català i representant de la FCEH, que partia amb la tercera millor nota després del programa curt, va poder mantenir la medalla de bronze gràcies a l’avantatge que portava del dia abans. El seu acumulat va ser de 76,50 punts.  

Pel que fa a la representació femenina, la més destacada en cateogoria Novice va ser l’espanyola Maria Martinez que va finalitzar 4a. La italiana Rebecca Ghilardi es va dur l’or amb 83.60 punts, mentre que les patinadores catalanes Maria Rodriguez i Ingrid Riera van finalitzar en 27a i 31a posició respectivament. 

En categoria Júnior va participar el patinador català Ton Consul aconseguint una 7a posició. Un dia abans de la competició, el vigent Campió d’Espanya i Campió de Catalunya 2012-2013, explicava que estava molt content de començar la temporada amb aquesta competicio amb gent de tot el món. 

El Lombardia Trophy 2013 ha reunit un total de 160 patinadors de 26 nacionalitats diferents, 16 d’ells espanyols, i ha estat sens dubte una valuosa oportunitat de veure un esdeveniment únic de patinatge sobre gel en les categories Novice, Novice Advanced, Júnior i Sènior.  

Resultats
Galeria d’imatges

Crèdit imatge: Hieloespañol