Aleix López Campió de Catalunya d’Slopstyle

El passat dissabte 14 de març l’estació de Baqueria va acollir el 4t Open Buff – Campionat de Catalunya d’Slopestyle en Snowboard i Freeski, que alhora va ser una competició més dels Circuits Pyrenean Freestyle Tour i Open MiniFreestylers i la II Fase de la Copa Espanya combinada d’snowboard i freeski en què van participar més de 60 freestylers entre federats i populars.

Es va proclamar el Campió de Catalunya d’Slopstyle absolut 14-15 que va ser Aleix López en Snowboard. Alvaro Santos i Albert Puyuelo es van proclamar subcampions absoluts de Catalunya en Freeski i Snowboard, respectivament, seguits en 3er lloc de Jaime Varela en Freeski i Marc Lloret en Snowboard. En u16 de Freeski el campió va ser Martí Molina, subcampió Miquel Alobat i tercer classificat Unai Feliu.

La competició, organitzada pel Club Aranés d’Espòrts d’Hivern, va acollir a les categories Renyocs I-II, Infantils I – II, Júniors i Absoluts. Així doncs van ser dues competicions paral·leles amb mòduls i traçats independents on van poder competir juntament els minifreestylers des de els 3 i fins als 14 anys i els més grans a partir dels 12 anys i fins a la categoria absoluta.

Copa Espanya de Freestyle
La Copa d’Espanya de Freestyle s’està desenvolupant en tres escenaris diferents de la geografia espanyola: a les estacions de La Molina, Baqueira Beret i Sierra Nevada. El calendari d’aquestes competicions és:
• La Molina – 7 / març – BA
• Baqueira Beret – 14 / març -SBS-SS
• La Molina-Campionats d’Espanya – 22 / març – SBX
• Sierra Nevada-Campionats d’Espanya – 11 / abril -HP-MO-SBS-SS

Resultats de Copa Espanya i Open a Baqueira Beret
Els catalans Roger Artigas i Pol Tellosa en Freeski, i Aleix López i Pau Bartolo en Snowboard, van puntuar per a Copa Espanya.