Aleix Sellol 3er classificat a la cursa internacional Uovo d’Oro (Alevins II)

El passat dissabte dia 30 de març es va disputar a l’estació d’esquí italiana de Sestriere la 32a edició de la prestigiosa cursa open internacional d’esquí del Uovo d’Oro amb una nombrosa participació de nois i noies nascuts entre el 2006 i el 1997, d’origen italià i dels països veïns.

El corredor del CANM-C Aleix Sellol, juntament amb alguns companys de Club com Jordi Costa, Lluís Relat, Albert Ferrer, Adrià Soler, Carlota Sau i Cristina Sentis; van participar en aquesta cursa en la categoria Aleví II (Cuccioli). Tot i que va ser un dia marcat pel mal temps i la poca visibilitat, l’estació de Sestriere juntament amb el club organitzador van dur a terme 5 curses (una per a cada categoria) de forma simultània.

La participació multitudinària de nois i noies de diferents països fa que aquesta cursa sigui coneguda arreu i que molts clubs decideixin concloure la seva temporada de curses amb la participació en aquesta cita esportiva. La prova va consistit en un Gegant de gran nivell, seguit d’una desfilada i d’una festa amb molts premis i regals per als participants.

L’Aleix Sellol va fer una baixada espectacular, sense errors i amb un esquí molt sòlid que li va permetre quedar 3er a només 1 segon del 1r classificat en aquesta prestigiosa cursa. Destacar que aquesta és una de les millors posicions aconseguides per un espanyol al Uovo d’Oro fins al moment. El CANM-C va aconseguir la 1a posició com a Club estranger demostrant el seu alt nivell també en curses internacionals.

Crèdit: Helena Carreras. Entrenadora d’Alevins del CANM-C