Alex Puente 19è en el GS del Campionat del Món Júnior

Del 7 al 13 de març els esportistes de la FCEH Júlia Bargalló, Quim Salarich i Alex Puente, juntament amb Juan del Campo, participen al Mundial Júnior que se celebra a Hafjell, Noruega. Bargalló, Puente i del Campo ja han debutat. 

El català Alex Puente, que juntament amb Juan del Campo disputaran totes les proves d’aquests WJC, va participar el passat 8 de març al GS assolint la 19a posició i quedant a tres segons i mig del guanyador Henrik Kristroffersen. Puente va aconseguir a més el 7è millor temps de la segona màniga (1:14.35). El seu company Juan del Campo, per la seva banda, no va finalitzar la primera màniga. Júlia Bargalló, que representa a Espanya en les disciplines femenines de GS, SL, SG i SC, va córrer el GS el passat 7 de març però no va poder finalitzar la primera màniga. 

En total en aquest Campionat del Món Júniors es disputaran les proves de velocitat, Descens (DH) i Súper gegant (SG), les proves més tècniques, com són el Gegant (GS) i l’Eslàlom (SL), i també la Súper combinada (SC ), SG + SL. Avui es celebra la prova d’Eslàlom (SL) on participaran tots els corredors i on debutarà el català Joaquim Salarich. 

Enllaços relacionats
Classificació GS FIS