Alp i Puigcerdà organitzen un any més el Parc de Nadal

Aquest any els Ajuntaments d’Alp i Puigcerdà tornen a organitzar el que serà el III Parc de Nadal, que s’estrenarà el dia de Sant Esteve a Alp, on serà instal·lat fins al dia 31. Posteriorment es traslladarà a Puigcerdà, on obrirà del dia 2 al 7 de gener.

Aquesta edició tindrà un caire més pedagógic amb la instal·lació d’empreses i institucions relacionades amb el món de l’educació. Així, el parc inclourà l’organització de tallers i activitats solidàries. També hi haurà una secció de cuina on els nens podran fer-hi tallers i aprendre a cuinar.

El Parc de Nadal d’Alp s’inaugurarà amb la col·laboració dels nens de l’Escola Bac de Cerdanya i la Dàmaris Gelavert i una de les novetats d’aquest any serà la visita de l’autocar del Barça, que s’instal·larà dos dies a Alp i Puigcerdà perquè tothom hi pugui entrar.

3er Cross Compressport Play&Train

Un any més, es celebra el CROSS solidari d’ALP, organitzat per Compressport i Play & Train, l’associació que promou l’esport per a persones amb discapacitat física i psíquica.

L’esdeveniment tindrà lloc el dia 1 de gener de 2013 a Alp i aquest any incorpora el xip per al cronometratge. La cursa es disputarà en un traçat de 6 km per als adults, i de menor distància per als nens, els quals tindran Chupa-Chups com a premi.

Els diners recaptats de les inscripcions aniran destinats a l’associació. Les inscripcions es poden realitzar en el ‘Parc de nadal d’Alp’ o la web:  

Adults: http://eolymp.cat/inscripcions/inscripcions.php?cursa=49042  
Nens: http://eolymp.cat/inscripcions/inscripcions.php?cursa=49043

Enllaços relacionats

Pograma d’activitats