Ana Amor al Top-20 en el SBX de la Copa del Món a Valmalenco

 

Després dels Campionats d’Espanya celebrats a la Molina, la snowboarder catalana Ana Amor ha pres part en proves de surf de neu cross (SBX) fora de les nostres fronteres. Ha participat aquest cap de setmana a la Copa del Món a Valmalenco (Itàlia)

A Valmalenco (Itàlia), a la prova puntuable per la Copa del Món, Ana Amor competia de nou en solitari davant les millors de la terra. La catalana va aconseguir classificar-se en la 18a posició en una prova dominada per una veterana campiona mundial, la nord-americana Lindsey Jacobellis.

El divendres 18 de març es van disputar les primeres proves puntuables per a la Copa d’Europa a l’estació suïssa de Lenk. Van participar a la prova de SBX masculí, Lucas Eguibar, que va aconseguir finalitzar en la 16ª posició, i Laro Herrero amb una 33a posició. La competició va tenir clar color local, ja que els tres primers classificats eren de casa. El millor va ser Ruben Arnad.

Dissabte 19, les tornes van canviar i el millor classificat va ser Herrero, que va acabar ocupant la 23a posició, mentre que Lucas Eguibar quedava relegat a la 35a posició. La victòria no va ser aquesta vegada suïssa, sinó de l’austríac Alessandro Haemmerke.

Recordem que els joves Anna Amor i Regino Hernández, acompanyats del juvenil Lucas Eguibar, tindran la seva millor oportunitat a finals d’aquest mes de març, quan participin en els Mundials Juniors, que es disputaran precisament a Valmalenco (Itàlia). Abans d’anar-hi, s’entrenaran a Davis durant una setmana.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.