Ana Oller guanya totes les proves del Campionat de Catalunya U16


Esquiadors de la categoria U16 s’han donat cita del divendres 28 de febrer i fins el diumenge 2 de març a l’estació pallaresa d’Espot Esquí per disputar el Campionat de Catalunya Infantil.
Ana Oller del CANMC s’ha proclamat Campiona en totes les proves celebrades.

La competició, que va aplegar a més de 100 esportistes i que està integrada dins la 31a Lliga Catalana Infantil de la modalitat, va constar d’un Súper Gegant, un Gegant i un Eslàlom. La prova que va obrir el torneig va ser serà el Súper Gegant que va donar el tret de sortida el divendres i que va deixar com a Campions de Catalunya a l’esportista del CANMC Ana Oller i a Albert Ortega de LMCE. Carla Grau del C.E.T i Borja Sabugal del CAEI es van proclamar Sots Campions, seguits de Carla Vilalta i Oriol Soldevila de LMCE.

La competició va continuar el dissabte amb la prova de Gegant en la qual Anna Oller del CANMC va repetir títol de Campiona al costat del corredor del CAEI Aingeru Garai. En aquesta ocasió Miren Miquel del CAEI es va dur la 2ona posició juntament amb Albert Ortega de LMCE. Els tercers classificats del Gegant van ser Ana Iriondo del CEVA i Adrià Cunyat del CAEI.

Els infantils van tancar la participació en aquest Campionat de Catalunya el diumenge amb la disputa de l’Eslàlom que va coronar per tercera vegada a Anna Oller com a Campiona. En el podi masculí el millor català i per tant Campió, va ser Ramon Barrufet del CAEI. Gloria Costa del CANMC i Albert Ortega de LMCE van finalitzar Sots Campions, seguits en tercera posició per Carla Grau del C.E.T i Ferran Moreno del SOL.

Enllaços relacionats
Resultats