Ana Vidaor, Jordi Beascoechea, Carlota Pomes i Isidre Sans protagonistes del 6è GP Espot Esquí

La 33a Lliga Catalana Infantils d’esquí alpí de la FCEH ha tornat a l’estació d’Espot.

Prop de 100 corredors d’alpí U16 provinents de diferents clubs catalans van participar els passats 20 i 21 de febrer a la 6a edició del Gran Premi Espot Esquí d’esquí alpí, organitzat per l’Espot Esquí Club. La prova vas ser puntuable per a la Lliga Catalana Infantils de la disciplina i va constar d’un eslàlom el dissabte 20 i d’un gegant, el diumenge 21, a la pista Estadi i Pista 2, respectivament.

En el gegant femení U16 la primera classificada va ser Anna Vidaor del CAEI (1:47.89) seguida de Lisa Vallcorba del CEVA (1:47.90) i de Martina Krattli del GRANUEC (1:49.63). L’atleta tecnificat per la FCEH Jordi Beascoechea de LMCE (1:44.34) es va dur la primera plaça al gegant masculí de la categoria, seguit del també atleta tecnificat Joan Berney del GEIEG (1:44.65) i de Gabriel Gutierrez del CAEI (1:45.46).

En la prova d’eslàlom femení U16 la guanyadora va ser Carlota Pomes del CAEI (1:34.73) seguida de Inés Torné del CAEI (1:35.57) i de Martina Krattli del GRANUEC (1:37.27). Pel que fa als nois el triomf va ser per a Isidre Sans del AISC (1:27.97) seguit de Gabriel Gutierrez del CAEI (1:29.83) i de Jordi Beascoechea de LMCE (1:30.09).

La passada temporada la competició GP Espot Esquí va formar part del circuit de la Copa Espanya d’esquí alpí U16.