Ander Mirambell 15è en el Campionat d’Europa de Saint Moritz

El pilot de skeleton Ander Mirambell ha finalitzat en quinzena posició en el Campionat d’Europa de la modalitat celebrat el cap de setmana a la pista suïssa de Saint Moritz.

En la mateixa competició, l’esportista s’ha classificat en vigesimosegunda plaçaen la penúltima cita de la Copa del Món, a una dècima escassa del tall per disputarla segona mànega i a mig segon del Top15. Amb aquest resultat, Mirambell afrontal’última prova de la Copa del Món, que se celebrarà a Königssee (Alemanya) el 27 de febrer a vint-iu posició de la general. En el Campionat d’Europa,la victòria ha estat ex aequo per als germans letons Martins Dukurs i Tomass Dukurs,que han sumat el seu setè i el seu primer títol continental respectivament. Després de la prova, Mirambell ha reconegut que ha tingut ‘dos errors clau, un
primer ha estat a la sortida, on m’ha costat molt accelerar, i el segon a la sortida l’Horse Shoe, on el trineu se m’ha desviat uns 10 centímetres cap a l’esquerra i m’ha fet xocar abans del revolt Telephone. Això m’ha impedit estar en la segona baixada ‘. Sobre la sortida, el pilot ha assegurat que ‘esperava bastant més de l’arrencada, perquè he caigut molt a plom sobre el trineu, i potser hauria d’haver entrat més suau. A més,la pista ja estava una mica destrossada després dels primers competidors i hi havia molta neu en els primers metres. Això m’ha fet perdre capacitat d’acceleració, i suposo que també han influït els reglatges ‘. Després del cop al Horse Shoe, Mirambell ha fet una bona part final del circuit, arribant a superar els 129km / h, ‘Una velocitat punta bastant competitiva’, segons ha afirmat. Aquest cap de setmana Mirambell baixarà a Barcelona per afrontar l’última setmana d’entrenaments abans del Campionat del Món, que es disputarà en format de dues jornades i tindrà lloc a la pista d’Igls (Innsbruck, Àustria) els dies 18 i 19 de febrer.