Ander Mirambell 17è a la 2a prova de Copa del Món

El pilot d’skeleton català Ander Mirambell ha aconseguit la 17a posició en la segona prova de la Copa del Món 2012-13, celebrada al circuit nord-americà de Park City, en què es van celebrar els Jocs Olímpics de l’any 2002.

Mirambell, que venia d’aconseguir el 18è lloc la passada setmana a Lake Placid, ha aconseguit finalitzar de forma esplèndida una setmana en la qual no havia acabat de trobar els reglatges idonis per al seu trineu.

"Anem pel bon camí per poder donar alguna sorpresa a les pròximes carreres".

Mirambell ha reconegut que bona part del seu èxit s’ha basat en les dues sortides que ha realitzat, en què ha aconseguit millorar la seva marca personal (4.85 i 4.82) en aquest traçat. A partir d’aquí, la primera baixada ha assegurat que va tenir dues "tocs" contra la paret, el més important en la corba 6, però que va poder creuar la línia de meta a 1.13 del guanyador en 18è lloc.

La segona mànega va ser millor per al català, aconseguint una de les velocitats punta més altes de tots els participants a la part final, superant fins i tot al guanyador de la prova, Martins Dukurs, cosa que li permet assegurar que el seu trineu

"sí que funciona a la perfecció en la part ràpida, encara que haurem de treballar més per fer-ho competitiu en la part lenta".

Mirambell ha acabat amb el setzè millor registre dels participants, a 0,75 del guanyador de la màniga, que li ha permès sumar un temps total de 1:41.54, a 1.83 del letó Martins Dukurs, vencedor de la cita.

Després d’aquesta segona competició de la temporada, Mirambell assegura que "cada vegada estem més a prop del Top10", del qual s’ha quedat a tan sols 6 dècimes, i que

"anem pel bon camí per poder donar alguna sorpresa a les pròximes carreres".

Preparant la 3a cita de Copa del Món

L’esportista barceloní viatjarà properament a Vancouver (Canadà) per a preparar la 3a cita del campionat, que es disputarà al circuit de Whisler