Ander Mirambell, a per totes en el Campionat d’Europa de skeleton

El barceloní Ander Mirambell disputarà diumenge l’edició 2011 del Campionat d’Europa de skeleton, que coincideix amb la celebració de la sisena cita de la Copa del Món 2010-11, i que se celebra a la pista de Winterberg (Alemanya). Després d’haver signat la seva pitjor actuació de la temporada, l’olímpic espanyol intentarà pal.liar la 24a posició dels dies anteriors amb una nova aparició entre els 20 millors pilots. La localitat alemanya de Winterberg ha estat escollida per a aquest campionat continental per celebrar els 100 anys de la fundació del seu club de bobsleigh i skeleton.

 

Mirambell reconeix que "després del fluix resultat, ara toca recuperar el camí de la temporada. Va ser un cop dur i ja forma part de la història ". Per aquest motiu, el pilot català espera fer un gran resultat, especialment després dels bons entrenaments que ha realitzat durant tota la setmana, encara que també és conscient que "tot estarà molt atapeït i serà una carrera similar a la de la fi de setmana passat, amb el licient del temps ".

 

La pista de Winterberg es caracteritza per la seva canviant meteorologia. Per posar un exemple, Mirambell afirma que en l’últim entrenament realitzat ha tingut "neu extrema durant 15 minuts, després ha sortit el sol i de cop ha tornat a nevar". El barceloní descriu aquesta pista com "senzilla per arribar a la meta sense patir un accident, encara que difícil per fer bons temps si es comet un error a la zona inicial o mitjana de la baixada, ja que de la corba 1 a la 9 és gairebé tot pla".

 

El pilot espanyol ha decidit tornar a posar en el trineu les fulles d’un major tall per poder tenir més adherència sobre el gel.