Ander Mirambell a punt per a la Copa del Món 2014-15

El pilot d’skeleton català ja està a Innsbruck (Àustria) per començar la seva preparació sobre el gel.

Després del pas per la ciutat austríaca, on supervisarà els últims retocs del trineu de la temporada, partirà cap a Königsee (Alemanya), on s’entrenarà abans d’iniciar la competició a la màxima divisió del ‘skeleton mundial, les Copes del Món de Lake Placid i Calgary, que es disputaran a principis de desembre. Per a aquesta temporada, Mirambell ha tornat a confiar en el tècnic austríac Martin Rettl com a responsable dels entrenaments sobre el gel, un equip al qual també s’incorporarà la pilot espanyola María Montejano i Toni Mirambell com a entrenador en alguna Copa del Món. Tots ells finalitzaran el seu primer bloc d’entrenaments amb la Copa Intercontinental de Königssee, els dies 28 i 29 de novembre.

La preparació a Barcelona aquest any s’ha vist truncada pel trencament de clavícula que va patir el mes de juliol i que el va obligar a passar pel quiròfan i actualment porta una placa-set claus. L’entrenador de físic, Bernat Buscà, ha centrat aquesta pretemporada en el treball de força i de velocitat, i ha estat gràcies al seu treball i al dels fisioterapeutes del CAR de Sant Cugat que han pogut recuperar en condicions per a la competició.

Amb moltes ganes de pujar al trineu

Mirambell reconeix que té ‘moltes ganes de pujar al trineu, ganes de lluitar per millorar i sobretot per treure el mal gust de boca després del de Sotxi. És veritat que estava amb problemes a la mandíbula, però també vam descobrir que durant aquesta època vaig estar amb un problema immunològic important, i encara recordo les males sensacions d’aquestes carreres ‘.

6 Copes del Món

El plat fort de la temporada arribarà entre els mesos de gener i febrer, amb la celebració de sis Copes del Món a Europa, el campionat continental i el Campionat del Món a Winterberg (Alemanya), la primera setmana de març.