Ander Mirambell a Sotxi 2014

Segons comunicat de premsa de la FEDH, el pilot català ha aconseguit matemàticament la classificació per als Jocs Olímpics de Sotxi 2014 a falta encara de l’última prova classificatòria, que tindrà lloc el proper cap de setmana a la pista austríaca de Igls.

Després de les dues competicions de Copa del Món a Saint Moritz ( Suïssa ), en què va aconseguir la 16a i la 17a plaça i després dels resultats de la passada nit a la Copa Intercontinental de Park City ( Estats Units ), el barceloní ja ha signat el seu passaport per a la seva segona participació olímpica. Mirambell , de 30 anys , intentarà millorar a la ciutat russa la 24a posició que va aconseguir a Vancouver 2010.

Després dels resultats de la Copa Intercontinental de Park City, el representant de Sud-àfrica no ha entrat al Top60, pel que ha perdut la possibilitat de tenir una plaça per al seu continent , un fet que facilita que la resta de places vagin als països que sí que compleixen aquesta norma per completar la nòmina de 30 esportistes que participaran a Sotxi. Mirambell assegura que ‘matemàticament estem dins , però faltaria saber en quina posició entrem’ .

Llegir la notícia sencera i declaracions de l’esportista a la web de la FEDH

Rànquing FIBT actualitzat:
http://bit.ly/1ajb3Ht