Ander Mirambell acaba 14è en la general de la Copa del Món d’Skeleton

foto

El pilot ha tancat l’última de les proves de la Copa del Món d’Skeleton de forma agredolça. Mirambell ha acabat 25è, el seu pitjor resultat de la temporada, en el circuit que acollirà els JJOO de Pyeongchang l’any 2018.

El barceloní no havia baixat del Top 20 en les 8 proves que havia disputat. Tot i això, la seva constància i perseverança li han permès assegurar-se la 14a posició de la classificació general de la Copa del Món. Un resultat que millora el seu 19è lloc aconseguit l’any 2011.

Mirambell reconeix haver tingut alguns errors en el circuit coreà, tot i que es queda amb “la gran feina que hem fet durant tota la temporada”. El català ha aconseguit 8 Top 20, va quedar 9è en l’Europeu i va aconseguir el seu millor resultat en el Mundial. “Ha estat una temporada de somni, i això no m’ho pot prendre ningú. Mai hagués imaginat poder acabar entre els 14 millors del món”.

A més, el pilot valora positivament la seva participació a Pyeongchang, ja que ha tingut l’honor d’inaugurar la pista en una Copa del Món. També ha pogut valorar, aprendre i descobrir molta informació del circuit que li servirà, i molt, en la preparació dels JJOO de l’any que ve.

El seu entrenador, Martin Rettl, assegura que està “molt content amb la temporada de l’Ander, doncs ha estat lluitat durant cada cursa fins a l’últim minut per poder estar en la segona mànega. Ha tingut una gran millora respecte l’any passat, quan estava lesionat. Hem pogut fer millors entrenaments, millor sortida i pilotatge. Estem segurs que l’any que ve tornarem a estar aquí a Corea per viure junts els Jocs Olímpics”.