Ander Mirambell acaba 16è a la Copa del Món d’Altenberg

foto

Les bones sensacions tornen a estar de part del pilot català, que amb aquest setzè lloc a Altenberg, suma tres Top 20 (15è a Whistler (Canadà) i 13è a Lake Placid (EEUU)) en l’inici de la Copa del Món d’skeleton 2016-2017. D’aquesta manera, firma el seu millor inici de temporada de les nou que porta competint en la màxima divisió mundial.

Mirambell assegura estar satisfet amb el resuLtat de la prova alemanya, on comptava amb unes condicions de pista òptimes per a ell. La setmana havia estat complicada pel barceloní, que no havia aconseguit entrar entre els 20 primers classificats en gairebé cap entrenament. “Amb una millor marca d’1:00:55, avui hem fet dos registres de 57 segons, fent marca personal”.

Després d’una primera mànega molt bona, on ja havia assegurat el Top 20, Mirambell ha apostat per arriscar més en el reglatge. I ni un nou error a la corba Omega l’ha fet perdre pistonada, recuperant set dècimes al líder i guanyant una posició a la general.

Així doncs, després dels durs entrenaments setmanals, de només haver completat 5 baixades i de l’aturada de Nadal, el resultat és molt positiu. La jornada d’avui, doncs, dóna al pilot tranquil·litat i confiança per encarar els reptes d’aquesta temporada. La propera setmana, la Copa del Món es manté en territori alemany, desplaçant-se a Winterberg, on es disputarà el Campionat d’Europa.

 

img_1331

 

Foto principal: EFE