Ander Mirambell arrenca la seva 5a temporada a Copa del Món

El pilot català Ander Mirambell està realitzant els últims entrenaments per encarar el debut a la seva 5a temporada a la Copa del Món d’skeleton, que arrenca aquest dijous al circuit nord-americà de Lake Placid.

Mirambell guarda unes bones sensacions d’aquest traçat, ja que en la seva última participació, amb motiu de la Copa Amèrica 2012, va pujar en dues vegades al podi, signant una segona i una tercera posició.

Tot i això, les condicions d’aquesta primera prova, que es disputa demà dijous 8 de novembre, no són les millors ja que s’espera una tempesta de neu a les pròximes hores a l’estat de New York. 
   
  
Ander Mirambell

A força d’il·lusió i voluntat, va aconseguir obrir-se camí en un esport minoritari com és l’skeleton i passarà a la història per haver estat el primer olímpic espanyol en aquesta disciplina als JJOO de Vancouver 2010, on va finalitzar en 24a posició. Prèviament, tant al Mundial de 2009 com de 2008 va finalitzar 27è.

El 2012 va aconseguir la seva millor classificació històrica en Campionat del Món (25è) i el seu primer podi (3è) en una competició oficial de la Federació Internacional de Bobsleigh i Skeleton (FIBT) que va ser la Copa Amèrica de Lake Placid.