Ander Mirambell busca el Top 20 al Mundial d’skeleton de Königssee

foto

A partir de demà, el pilot barceloní buscarà entrar al Top 20 a la gran cita de la temporada.

 

 

Una prova a quatre mànegues i la calor i pluja que s’esperen seran els principals obstacles a superar, a més d’una quarantena de rivals.

Demà a partir de les 11:00h del matí Ander Mirambell afrontarà una competició que ha de confirmar que estem davant la seva millora temporada com a pilot d’skeleton. Però no serà una prova qualsevol. Al circuit alemany de Königssee tindrà lloc el Mundial de l’especialitat, que concentrarà una xifra molt elevada de participants.

El català farà de les ganes i la il·lusió les seves principals armes per intentar entrar dins dels 20 primers i poder així disputar la quarta mànega, el diumenge. “S’ha d’estar bé dos dies i no serà fàcil” afirma.

Sens dubte, s’hauran de tenir molt en compte les condicions climatològiques que s’esperen, amb calor i un 95% de probabilitats de pluja i el corresponent risc d’aquaplanning. Això sense tenir en compte els rivals, amb molt nivell. “En l’últim entrenament estàvem tots molt apretats i tot es decidirà per petits detalls. No ens podem despistar en cap moment i hem de tenir confiança”.

Un circuit força tècnic i un dels més curts del calendari que Mirambell veu diferent respecte a la anterior visita, aquesta mateixa temporada: “Llavors tenia molt clar quin material havia de posar i ara tinc dubtes a causa de les previsions meteorològiques. Serà determinant la sortida i la falsa recta, ja que hauré d’agafar molta velocitat per encarar bé el krazel que és clau”.

La millor classificació històrica del català en un Mundial és la 22a posició aconseguida a Saint Moritz (Suïssa) el 2013.