Ander Mirambell campió de la primera Copa Amèrica de Calgary 2016

El pilot català va ser el més ràpid en les dues mànigues de la prova celebrades ahir a Calgary (Canadà).

El pilot de skeleton català Ander Mirambell ha aconseguit emportar-se el triomf a la Copa Amèrica celebrada ahir diumenge a la pista canadenca de Calgary. Mirambell, campió de la classificació general en aquesta competició la temporada passada, va ser el més ràpid en les dues mànigues de la prova. El pilot català es va imposar davant els seus rivals habituals a la Copa del Món, com ara el coreà Hansin Lee o l’italià Joseph Luke Cecchini.

A la primera baixada, Mirambell ja va marcar una diferència de més de tres dècimes davant el coreà aconseguint un registre de 57.19. Però en la segona mànega les coses van sortir encara millor assolint un registre de temps de 57 segons (56.94) i una velocitat punta de 122km / h.

L’esportista barceloní a més va assolir la seva marca personal en el circuit i afirma estar ‘molt i molt emocionat perquè si fa set mesos, quan m’estaven operant del lligament creuat del genoll, em diuen que avui torno a guanyar i amb els rivals que avui hi havia, no m’ho hauria cregut’.

Mirambell disputará avui dilluns la segona prova d’aquesta cita internacional.

La propera prova de la Copa Amèrica serà a Whistler el proper cap de setmana.