Ander Mirambell finalitza novè a l’Europeu de skeleton

foto

El pilot barceloní està d’enhorabona. Després d’acumular tres Top 20 consecutius en les darreres proves, la cita d’avui també l’ha deixat entre els 20 primers. Concretament, Mirambell ha aconseguit entrar al Top 10 del Campionat d’Europa 2017 de skeleton, celebrat a Winterberg (Alemanya), celebrat conjuntament amb la Copa del Món, on ha acabat 15è.

Així doncs, el barceloní rubrica el millor inici de temporada de la seva carrera. A Winterberg, la primera mànega l’ha completat en 16º posició, mentre que a la segona ha acabat en 14º.

Una jornada satisfactòria on, de fet, Mirambell podria haver finalitzat fins i tot més endavant. “A la primera mànega la pista s’ha anat posant més ràpida mentre avançava la prova i ha fet que el gel estigués més tou a la primera mitja hora de cursa” ha explicat.

A la segona, el pilot ha arriscat més amb els reglatges i ha aconseguit agafar una velocitat punta molt bona que li ha permès guanyar una posició final.

Una novena plaça a escala europea que, per ell, “ha estat la bomba, és com si et fiquessis en una final de 100 metres llisos en un Europeu d’Atletisme, on només poden accedir els vuit millors del continent”. A més, el resultat encara pren més valor si tenim en compte que aquesta pista alemanya era, segons el seu entrenador Martin Rettl, la pitjor de la temporada pel seu pilotatge.