Ander Mirambell, segon a la Opening Race de Igls

El pilot català de skeleton Ander Mirambell ha finalitzat en segona posició en la Opening Race de Igls (Àustria), prova disputada el 7 de novembre i que obre el calendari de competicions per a la temporada 2010-1911 d’aquesta modalitat 

Tot i patir diversos contratemps amb el seu trineu durant la setmana, Mirambell va poder fer doble sessió d’entrenaments el dissabte per acabar el primer set en segon lloc a tan sols 8 centèsimes del eslovè Anze Setina. En la segona baixada, el barceloní va fer una millor sortida i va realitzar el mateix temps que Setina (57.72), tot i que les condicions de la pista l’havien alentit en dos segons.

Entre els altres esportistes que han participat en la prova després de passar per l’Escola de Pilots, ha destacat la quarta posició aconseguida per la també catalana Maria Montejano en la competició femenina, on hi havia un total de quinze participants, i el dotzè lloc del debutant Aleix Alcaraz, que ha decidit provar una nova experiència després del seu pas per les World Series automobilístiques.

Mirambell presenta el seu casc per a la nova temporada

Després d’un mes de preparació per a la nova campanya, l’olímpic Ander Mirambell viatja a Barcelona per presentar el dia 9 de novembre a les 17:30 h al Edifici Tous de Manresa la presentació del seu casc per a la nova campanya dissenyat per Buff. En aquest acte, també es realitzarà la signatura del conveni amb la fundació Rosa Oriol, el logotip lluirà en les proves de la Copa del Món i Copa d’Europa d’aquesta temporada.

Crèdit de foto: Isidre Abelló.

Informa FEDH