Ander Mirambell segueix en estat de gràcia i acaba 14è a la Copa del Món de Saint Moritz

foto

Arribats a l’equador de la temporada d’skeleton, el pilot barceloní ha tornat a confirmar el seu bon estat de forma. A Suïssa, Mirambell ha quedat novament entre els vint primers, apropant-se al Top 10.

La 14a posició registrada al circuit de Saint Moritz suposa la segona millor marca històrica d’una temporada excel·lent on només va ser millor a Lake Placid (13è). Mirambell va acabar molt satisfet del resultat tot i que, sense algunes errades a la primera mànega, podria haver acabat més amunt en la classificació.

“Un error a la primera sortida ha implicat que no hagi pogut accelerar tant en les dues primeres corbes” explicava. En canvi, en la segona mànega el català va assegurar en la sortida per després arriscar en els reglatges i el pilotatge. Fruit d’això va aconseguir registrar la sisena millor velocitat punta al Horse Shoe i millorar dues posicions a la general.

Ara, amb tres proves de Copa del Món i el Mundial com a cites encara per disputar, Mirambell intentarà recuperar forces. El pilot afirmava trobar-se cansat després de tres setmanes sense parar i ja es prepara per a la pròxima cita, la Copa del Món de Königssee (Alemanya) el dissabte.

Foto principal: EFE