Ander Mirambell suma el setè Top 20 consecutiu a la Copa del Món de Igls 

foto

Nou èxit del pilot d’skeleton que ha acabat 18º al circuit austríac de Igls i manté la 14º posició de la general. Mirambell ha hagut de córrer amb una temperatura alta, per a la que no tenia el material adequat.

La fatiga comença a notar-se entre els pilots que disputen les diferents cites de la Copa del Món d’skeleton. I no és d’estranyar, ja que avui s’ha disputat la setena prova del circuit, celebrada a Igls.

Amb la 18º posició d’Ander Mirambell al circuit austríac, el català suma un nou Top 20 aquesta temporada -el setè consecutiu- i consolida la 14º posició de la general amb 696 punts. Un resultat que li ha comportat molt d’esforç a causa de les condicions climàtiques que s’han donat, inusualment altes en aquesta època.

Els 8 graus existents han provocat que Mirambell hagués de competir sense el material adequat. “He sortit amb les fulles del Campionat d’Europa, quan vam competir sobre neu i sota zero. A la sortida m’he passat de llarg corrent i això m’ha frenat, tot i que després el pilotatge ha estat bo”.

Després de la 18º posició en la primera mànega, Mirambell ha canviat el reglatge i ha arriscat més a la segona, on ha millorat el registre de la primera. “La sortida ha estat més controlada i m’ha permès pujar millor al trineu”.

Acabada la cita austríaca, Mirambell es manté ferm en la 14º posició del rànquing i va camí de superar tots els seus registres en una temporada. Ara el català passarà uns merescuts dies a Barcelona on estarà amb la seva família per celebrar el seu aniversari. Uns dies on segur ja pensarà en la propera prova, una de molt especial, el Campionat del Món a Königssee (Alemanya) el 24 de febrer.