Andorra ha acollit el Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya

La passada setmana Andorra va acollir el Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya on ponents vinguts d’arreu del món van reflexionar sobre el desenvolupament i la sostenibilitat del turisme en zones de muntanya.

Aquest any el congrés va estar centrat en el turisme de neu i muntanya, i els principals reptes que depara el futur. Durant dos dies, diferents experts van reflexionar sobre temàtiques diverses. Entre altres, es van tractar temes com el turisme esportiu com una oportunitat per les destinacions de muntanya, les noves eines de màrqueting que s’utilitzen en diferents destinacions, o bé com afronten les destinacions de muntanya les exigències d’un nou tipus de viatger.

El congrés també va obrir el debat de la rentabilitat dels esdeveniments esportius o les eines que els esportistes d’elit utilitzen per comunicar entre altres. Tot plegat va servir als participants, molts d’ells professionals de l’àmbit turístic i esportiu, per reflexionar durant sis sessions de les noves estratègies a tenir en compte. L’any 2016 el congrés es celebrarà a Geòrgia i el 2017 tornarà a Andorra, concretament a la Parròquia d’Escaldes-Engordany.