Andrea Jardí 23ª a l’Eslàlom de la Copa d’Europa a Grandvalira-Soldeu

Després de la seva 11ª plaça en el Gegant de dimecres 9, la catalana Andrea Jardí va completar la seva participació a l’estació andorrana de Grandvalira-Soldeu amb una 23ª posició a l’Eslàlom, també valedor per a la Copa d’Europa. La jove de 21 anys es prepara ara per competir a la Molina i a Formigal.

 

Andrea Jardí, que va arribar a Andorra després de guanyar el Gegant FIS de les Menuires (França), sabia que la seva participació a l’Eslàlom no seria tan bona com en el Gegant. "Aquesta temporada he treballat més les proves de velocitat", havia declarat el dimecres 9, després del Gegant. Tot i això, es va classificar en la 23ª posició, aconseguint una de les seves millors actuacions personals en aquesta modalitat alpina.

 

La victòria va ser per l’austríaca Carmen Thalmann, que després de les dues mànigues va sumar un temps de 1m38s91. La medalla de plata se la va adjudicar la francesa Laurie Mougel amb 1m39s73, mentre que el bronze va ser per l’eslovaca Jana Gantnerova amb 1m39s76.

 

La catalana Andrea Jardí va ocupar la 27ª posició en la primera mànega amb un temps de 52s86. Va millorar en la segona amb 49s60, aconseguint un temps total de 1m42s46 que li va donar aquesta 23ª posició final. "És una carrera tècnica, molt pendent en el seu tram final, i m’he trobat millor en el segon traçat. A la segona màniga, a l’invertir les 30 primeres, he sortit quarta, la pista estava perfecta i ho he fet millor", va explicar la major de les germanes Jardí. "És el meu millor resultat en Eslàlom en Copa d’Europa. De fet, és la primera vegada que en Eslàlom em fico entre les 30 primeres en aquest circuit, per això estic contenta. Tot i això, sé que podia haver esquiat una mica millor".

 

L’esquiadora catalana està convençuda que en breu ho farà millor: "Per a les pròximes carreres, a La Molina i Formigal, espero quedar entre les 10 primeres en Gegant. En disciplines que no siguin de velocitat serà difícil que em posi tan endavant, però potser sí podré aconseguir un Top 20. A Formigal participaré a totes les carreres".

 

Més informació al web de la FCEH – disciplines.