Andrea Jardí aconsegueix un altre Top-20 a La Molina

Andrea Jardí va entrar al Top-20 de l’Eslàlom Gegant (GS) celebrat el passat divendres 12 a La Molina, puntuable per la Copa d’Europa femenina. La prova disputada a ple sol va ser per l’alemanya Simona Hoesl, mentre que la catalana finalitzava en la 17ª posició. Ara, l’espectacle de l’esquí alpí es trasllada a Formigal, el punt i final de la Copa d’Europa. En homes, Ferran Terra i Paul de la Cuesta han realitzat diverses Copes d’Europa a Itàlia.

Un total de 59 corredores representatives de 13 països van competir a l’estadi Supermolina, que baixa al llarg de les pistes Comella i Estadi, en un dia assolellat, a -2 º C a primera hora del matí i sobre neu dura. Unes magnífiques condicions que engrandeixen més encara l’excel·lent organització de la prova a l’estació ceretana que ha arribat amb aquesta prova a nou edicions de Copa d’Europa.

La catalana Andrea Jardí, de 21 anys, va finalitzar en la 17ª plaça amb un temps acumulat de 2m19s29 i parcials gairebé calcats: 1m09s95 i 1m09s34. Un dels referents d’Andrea és l’esquiadora Carolina Ruiz, de 29 anys, qui també va participar a la prova aconseguint una 15ª plaça amb un temps final de 2m19s19, a 2 segons exactes de la guanyadora. La prova també va comptar amb la participació d’Inda Garín que va acabar en la 44ª posició amb un temps total de 2m30s95.

La prova va tenir domini alemany, ja que tant l’or com el bronze van ser per a les seves esquiadores en una prova molt competida en la qual, al final, entre les sis primeres classificades hi va haver menys d’un segon de diferència, sumades les dues mànigues. La millor va ser Simone Hoesl amb un total de 2m17s19, tant sols 23 centèsimes millor que l’austríaca Julia Dygruber (2m17s42), mentre que el bronze va ser per a una altra germana, Veronique Hronek, amb 2m17s48, a 29 centèsimes. La quarta classificada va ser l’encara líder de la general de la Copa d’Europa, la també austríaca Jessica Depauli amb 2m17s53, a 34 centèsimes de Hoesl.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.