Andrea Jardí i Joaquim Salarich els més ràpids del Campionat d’Espanya Ciutadans

L’estació gironina de la Molina ha acollit el passat cap de setmana els Campionats d’Espanya de categoria Ciutadans. Durant el cap de setmana es van celebrar quatre proves, dos Eslàloms i dos Gegants en categories masculina i femenina.

La corredora catalana Andrea Jardí va guanyar la prova d’Eslàlom que es va celebrar el diumenge 24 de març. L’esquiadora del primer equip de la RFEDI femení va guanyar la prova amb un temps de 1:41.52, i encara que va ser la més ràpida, es considera que l’esportista no és campiona de ciutadans perquè no correspon a aquesta categoria. Segona classificada FIS va ser Anna Galofré amb 1:48.47 i el tercer lloc el va guanyar Marta Jimenez (1:52.65). Aquesta cursa en categoria femenina la va guanyar el corredor que entrena amb l’equip suís Steffen S1 Joaquim Salarich amb un crono de 1:27.01. Al segon graó del podi va pujar l’esquiador de l’equip B de la RFEDI Pol Carreras després 1:28.20 mentre que el tercer classificat va ser Alex Pons amb 1:28.95. El germà gran dels Salarich, Xavier i de l’equip B de la RFEDI, va acabar quart amb un temps de 1:31.20.

En les proves de Gegant, l’esquiadora Inda Garín va ser la més ràpida, segona classificada va acabar Ares Rafel i tercera va finalitzar Marta Jimenez. Entre els homes, Diego Apraiz va aconseguir pujar al més alt del podi, en segon lloc va acabar Joaquim Salarich i tercer va ser Alex Pons.