Andrea Jardí i Xavier Salarich Campions del 18è TOP CAEI

Aquest cap de setmana s’han celebrat els Campionats d’Espanya d’Esquí Alpí Ciutadans a l’estació de Baqueria Beret amb prop de 150 inscrits.

Durant els dies 15 i 16 de febrer, el CAEI ha organitzat una nova edició del Top CAEIFIS a Baqueira Beret. La cursa, celebrada a l’Estadi de Beret, estava dirigida als corredors Juvenils i Sènior tant en categoria masculina com femenina. La prova, que ha puntuat per Lliga Catalana Absoluta, Juvenil i Ciutadans de la disciplina, va donar el tret de sortida dissabte 15 amb la disputa d’un Gegant a la pista Satdium Beret a partir de les 9:00 hores, per continuar diumenge amb la disputa d’un Eslàlom

En aquesta competició, ja consolidada dins del circuit internacional d’esquí alpí, s’han proclamat Campions de les dues proves els corredora Andrea Jardí del CAEI, i Xavier Salarich del LMCE. En Gegant masculí, Toni Puig del LMCE va quedar 2on, i Jordi Serra del GRAN va fer 3er tant en Gegant com en Eslàlom. Pel que fa a les noies, Julia Casanovas va finalitzar 3era en les dues proves.