Anna Amor arriba amb forces per iniciar la nova temporada

La rider catalana Ana Amor del Club d’Esquí Puigcerdà, la júnior amb major progressió dels últims anys en l’snowboardercross espanyol, arriba amb forces per iniciar la temporada 2012-13 i ho fa amb un objectiu final i ambiciós: classificar-se pels Jocs Olímpics de Sochi 2014.

Tant l’esportista catalana, com els seus companys membres de l’equip espanyol d’snowboardcross (Lucas Eguibar, Regino Hernández i Laro Herrero), s’han preparat durant l’estiu amb un concentració física a Fuerteventura i una altra a l’estació austríaca de Hintertux.   

Tots ells s’han concentrat en dues ocasions al llarg d’aquests mesos amb els seus entrenadors Christian Nuboloni i Israel Planas.

Segons l’Israel:

‘Ha estat un treball molt dur, però ha ajudat als nois a reforçar molt físicament i, sobretot mentalment, han madurat molt’.

‘Després de l’estada de 15 dies a Austria, hem fet un salt qualitatiu, tècnic i de maduresa que nosaltres valorem molt positivament. Encara estem a principi de temporada i queden aspectes a millorar ‘.

Objectius per a l’equip espanyol

Aquesta temporada es presenta amb diferents objectius per a l’equip de la RFEDI. En primer lloc, classificar-se pels pròxims Jocs del 2014. Però per poder aconseguir-ho, els quatre snowborders han de complir en les cites de Copa del Món.

El conjunt tècnic està treballant amb cada un d’ells de forma individual per poder millorar els seus punts febles i polir els detalls dels punts forts, que faran dels esportistes uns riders més complets.  

Primeres proves de Copa del Món

En aquest mes de novembre, l’equip es troba de nou a Hintertux, on estan ultimant la seva preparació de cara a les primeres proves de Copa del Món a Montafon (Àustria) els dies 7 i 8 de desembre.