Anna Amor Campiona d’Espanya absoluta de Snowboard cross (SBX)

El 22 de març es van disputar els Campionats d’Espanya de snowboard cross (SBX) a l’estació de La Molina aprofitant la infraestructura de la Copa del Món celebrada dissabte 21 a la mateixa estació. Anna Amor es va proclamar Campiona d’Espanya i de Catalunya Absoluta i Aleix López Campió d’Espanya Júnior i Campió de Catalunya Absolut. 

La Real Federación Española Esports d’Hivern (RFEDI), conjuntament amb la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i La Molina, van organitzar els Campionats d’Espanya de snowboard cross a l’estació propietat del Grup FGC, amb la col·laboració de BUFF. Aquesta prova va ser alhora Open Buff SBX, Campionats de Catalunya SBX, Campionats d’Espanya SBX i puntuable per a Copa Espanya de la disciplina. 

Èxits catalans al Campionat d’Espanya

La rider catalana Anna Amor es va proclamar campiona absoluta dels nacionals. El segon premi va ser per a Patricia Bezanilla (Fed. Càntabra). En Júnior Homes, els tres finalistes van ser el català de la FCEH Aleix López, Ivan Salvador (Fed. Navarra) i Marc Roure també de la FCEH, primer, segon i tercer, respectivament. 

Podis al Campionat de Catalunya

Anna Amor i Aleix López van ser els riders líders del Campionat de Catalunya de SBX ja que es van proclamar Campions de Catalunya absoluts, seguits en segon lloc de Carles Pons i Georgina Pons i en tercer lloc de Climent Raventos. 

En categoria Júnior els finalistes del Campionat de Catalunya SBX van ser Aleix López, Marc Roure i Nil Torres, primer, segon i tercer, respectivament. En Infantil II, la guanyadora femenina va ser Beatriz Raventós i el guanyador masculí Iker Vidal, seguit en segon lloc de Guillem Berini i en tercer lloc d’Antonio Pérez. Finalment en categoria Infantil I, Marta Álvarez i Narcis Salleras es van dur el primer lloc del podi, seguits de Oriol Filella que va fer segon i de Marc Viñas que va fer tercer.

Enllaços relacionats
Classificació completa