Anna Amor encara convalescent al Snowboardcross de Copa d’Europa

Lucas Eguibar aconsegueix la segona posició en el Snowboardcross de Copa d’Europa celebrat a Cervinia (Itàlia) després de destacar en la prova de Copa del Món celebrada a Veysonnazm una competició en la que no ha pogut participar la millor: la catalana Anna Amor, que encara es troba convalescent de la seva operació de genoll. Amor la passada temporada va ser campiona d’Espanya i fins i tot va guanyar el campionat d’Àustria però Amor va tenir la mala sort de lesionar al genoll només començar la pretemporada. 

Per la seva part, Lucas Eguibar acaba d’aconseguir un segon i un quart lloc en dues proves de la Copa d’Europa, celebrades a l’estació italiana de Cervinia, on va ser el més ràpid de tots els competidors i on va estar acompanyat d’altres membres l’equip nacional. Al seu costat, Laro Herrero va aconseguir ser setè el primer dia i cinquè el segon. De la resta del conjunt masculí, el català Jan Pujol (SG) va ocupar les places 63 º i 76 º, mentre que Íñigo Cervera (que, com Pujol, s’estan iniciant internacionalment), va acabar en els llocs 83è i 78è.

Pel que fa a la representació femenina, Elena García segueix competint pràcticament sola des del principi de temporada a causa de la lesió que va patir la nostra millor competidora, Anna Amor. Elena va acabar 21a dissabte i 22a diumenge, la qual cosa no està gens malament tractant-se de la màxima competició continental.  

Després d’aquesta competició continental, l’equip tindrà una vintena de dies de descans, per després afrontar els Campionats d’Espanya, que se celebraran a La Molina. Ja al març tornaran a competir. Si s’escau, Lucas disputarà, a Sierra Nevada, els Mundials Juniors, ja que encara ho és per edat, per després anar tots junts a una prova de la Copa del Món a Valmalenco (Itàlia).