Anna Díaz – Prieto fa podi a la 1a cursa FIS de la temporada

La corredora de la FCEH va pujar a la 3a posició al GS FIS celebrat a Hemsedal (Noruega). 

La corredora d’Alt Nivell de la FCEH Anna Diaz-Prieto va assolir ahir dimarts 8 de desembre la tercera posició a la prova FIS celebrada a Hemsedal (Noruega). La catalana va finalitzar en la 3a millor posició amb un temps total de  2:16.26, per darrere de la noruega Josefine Selvaag (2:15.81) i de la campiona i també noruega Kaja Norbye (2:15.02). Tot i no estar del tot satisfeta amb el seu rendiment, és conscient que acaba de començar la temporada i és optimista amb el que queda per davant:‘Les condicions d’aquestes carreres han estat bastant diferents a totes les carreres que he corregut ja que era un traçat amb molta distància, tot i així, estic contenta pel resultat i sóc positiva amb les carreres que em vénen d’ara en endavant. A seguir lluitant’, explica l’Anna. 

Dimarts 7 de desembre es es va celebrar la primera de les curses de GS en Hemsedal i la corredora Anna Díaz – Prieto, tot i no fer podi, va aconseguir una 13a posició. Pel que fa a la resta de corredores d’Alt Nivell de la FCEH, Ana Esteve va fer 11a i 12a, Nuria Tornero 17a, Clara López 18a i 23a, Marta Jiménez 24a i 24a i Silvia Vila 29a 30a. També van córrer Marc Tabernero, Nil Sellas i Ricard Ortega. La propera cursa FIS de la temporada tindrà lloc a Geilo (Noruega) del 12 al 15 de desembre. 

Programa Tecnificació Esquí alpí FCEH

És el programa de tecnificació que acull més esportistes i es desenvolupa al Centre de Tecnificació CETEH de la Vall d’Aran. D’una banda, hi ha un grup d’Alt Nivell de menors de 21 anys (U21), integrat per 10 atletes: Marta Jiménez, Clara López, Ricard Ortega, Marc Pascual, Marc Tabernero, Anna Esteve, Anna Diaz – Prieto, Toni Puig, Nil Sellas, Nuria Tornero i Silvia Vila. Els tècnics d’aquest grup són Pep Pujol i Diego Jiménez, i els preparadors físics Cesc Roca i Isaac Bru. 

D’altra banda, hi ha un altre grup  d’esportistes menors de 18 anys (U18), integrat per 9 corredors: Eugenia Mateu, Miren Miquel, Maria Relat, Ramon Barrufet, Andrés Fornesa, Aingeru Garai, Marc Montes i Albert Ortega.  Els tècnics d’aquest grup són Felix Aznar i Willy Churrain. 

Durant l’estiu aquests esquiadors es traslladen a Saas Fee, on treballant conjuntament amb els equips de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI). A l’estació suïssa, la RFEDI disposa del seu centre d’entrenament d’estiu anomenat “Casa España”, d’ús exclusiu per als esportistes dels equips nacionals i CETDI’s reconeguts per la RFEDI.  L’equip comptarà aquesta temporada amb el patrocini de les marques Phenix, (roba tècnica) i Leki, (bastons i proteccions). 

Enllaços relacionats
Classificació final