Anna Díaz-Prieto, Nil Sellas, Miren Miquel i Albert Ortega nous campions del Francesc Viladomat

La 33a Lliga catalana Absoluta, Juvenil i Ciutadana d’esquí alpí de la FCEH ha celebrat el 10è Trofeu Francesc Viladomat, organitzat pel Club Alpí Núria Masella Cerdanya (CANMC).

La cursa, puntuable també per al rànking internacional de la FIS, igual que el Memorial Albert Pardo, es va celebrar durant els dies 30 i 31 de gener a la pista Estadi Francesc Viladomat de Pas de la Casa.

En la prova de gegant femení la campiona va ser la corredora Anna Díaz – Prieto (1:51.77) seguida de Miren Miquel (1:53.24) i Marta Jiménez (1:54.89). Nil Sellas (1:50.05) es va proclamar campió del gegant masculí seguit d’Arnau Puig (1:50.09) i Aingeru Garay (1:50.14).

En la prova d’eslàlom, el podi femení el van protagonitzar Miren Miquel (1:41.80), Marta Jiménez (1:44.13) i en tercer lloc les dues corredores Anna Esteve (1:44.15) i Maria Relat (1:44.15).  Finalment, el podi masculí va ser liderat per Albert Ortega (1:34.77), seguit de Jordi Serra (1:34.90) i Aingeru Garay (1:35.50).