Anna Esteve i Marta Jiménez les millors del 34è Derby Internacional Ciutadans

La Molina ha acollit durant el cap de setmana 7 i 8 de febrer la cursa internacional d’esquí alpí puntuable per la Copa del Món de ciutadans Arnold Lunn i els Campionats d’Espanya d’Esquí Alpí Ciutadans.

El 34è Derby Internacional Ciutadans celebrat a La Molina va comptar amb un Eslàlom i un Gegant a la pista Roc Blanc, unes proves organitzades conjuntament per la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI), la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), La Molina Club d’Esport i l’estació de La Molina.

Les esquiadores catalanes de la FCEH Anna Esteve (1ra), Marta Jiménez (2ona) i Nuria Tornero (3ra) van pujar al podi de divendres 7 en la prova de Gegant. Pel que fa als homes, el podi masculí va ser íntegre pels andorrans: 1er lloc de Axel Esteve, 2on de Josh Alayrach i 3er de Arnau Puig.  En la cursa d’Eslàlom de dissabte dia 8 esportistes del grup de tecnificació femení de la FCEH van tornar a ser protagonistes en aquest cas Marta Jimenez va fer 1ra, Nuria Tornero 2ona i Eugenia Mateu 3ra. Finalment, i pel que fa als homes, el podi d’Eslàlom va comptar només amb la presència d’un corredor català, Alex Pons, que va fer 3er classificat. Van completar el podi Maxime Tissot (1er) i Josh Alayrach (2on).

Hi van prendre part corredors catalans i també provinents de diversos països europeus, encapçalats per andorrans i francesos. En la passada edició del Derby Internacional la corredora de la FCEH Nuria Pau es va dur la 1era posició en les dues proves però en aquesta edició no ha pogut participar perquè es troba a Sierra Nevada disputant les proves de la Universiada d’hivern 2015. 

Enllaços relacionats
Classificació general