Anna Oller (1a) i Carla Vilalta (3a) fan podi al 1er Eslàlom del Trofeu Borrufa

Un any més el Trofeu Borrufa arriba a les pistes de Vallnord Ordino Arcalís, i amb aquesta ja van per 21 les edicions que s’organitzen a Andorra d’aquest prestigiós trofeu juvenil. Sota uns forts vents es va disputar l’Eslàlom inaugural on l’equip espanyol, format per 20 corredors, van sumar tres podis repartits en la victòria de la catalana Anna Oller del CANMC en categoria U16 i els segons llocs de la catalana Carla Vilalta de LMCE i l’aragonès Mikel Linacisorio en U14, sent Rússia l’únic país que sumat tres llocs al calaix entre totes les proves.

Categoria femenina U16 

En categoria femenina U16 la victòria ha estat per a la catalana Anna Oller que ha tret poc més de 1,5 segons a la britànica Isabel Kirk i la russa Anna Ivanova. La del CANMC, tot i no ser la número 1 de l’equip, ha sabut aprofitar el seu segon descens per marcar un temps que cap dels seus rivals han pogut igualar traient més d’un segon a les noies que havien aconseguit bons temps en el primer set . Anna segueix així la seva bona temporada sumant victòries en una cursa de caràcter internacional a què ve aconseguint en les carreres de caràcter nacional. En U16, la també catalana Bàrbara Vives ha fet 5a.

Categoria femenina U14

En categoria U14 la dominadora amb mà de ferro ha estat l’esquiadora francesa Doriane Escane. 3a ha estat l’esquiadora catalana Carla Vilalta de LMCE i 5a Carla Grau.

Categoria masculina U14

En categoria masculina U14 l’equip Espanya 2 ha superat l’equip Espanya 1, amb el segon lloc del polifacètic  Mikel Linacisoro qui no només triomfa a les pistes sinó també apunta molt bones maneres en escalada. La victòria de la categoria ha estat per al rus Nikita Gurianov i el tercer lloc del podi ha estat per al francès Enzo Villani, tots ells separats per menys d’un segon després de les dues mànigues disputades.

Categoria masculina U16

En categoria U16 el millor espanyol ha estat el català del CAEI Aingueru Garai com a 7è classificat, i el podi ha estat per al txec Jan Straka seguit del polonès Szymon Bebenek i el tercer calaix per l’únic andorrà que ha aconseguit pujar-hi, Jan Sasplugas.

Enllaços relacionats
Galeria d’imatges
Web Trofeu Borrufa

Canal Youtube Trofeu Borrufa