Anna Oller, Aingeru Garai i Paula Sellol guanyen les proves de la 1a fase Copa Espanya U16

La Molina ha acollit durant els dies 10,11 i 12 de gener la 1a Fase Copa Espanya Trofeu Infantil La Molina U16. La prova, que forma part del calendari de la 31a Lliga Catalana Infantil d’Esquí Alpí ha estat puntuable també per Copa Espanya Infantil.

El divendres 10 de gener va començar aquesta competició organitzada per La Molina Club d’Esports (LMCE) amb la disputa de dos Súper Gegants Homes i Dones que formaven part de la 1a fase de Copa d’Espanya Audi Quattro Cup. Pel que fa als podis femenis, Carla Vilalta de LMCE i Anna Oller del CANMC es van dur la 2ona i la 3era plaça del primer Súper Gegant celebrat a la pista Torrent Negre. Pel que fa a la classificació masculina, Aingeru Garai del CAEI i Albert Ortega de LMCE van proclamar-se 2on i 3er respectivament. En el segon Súper Gegant, celebrat a la mateixa pista, l’esportista Carla Vilalta de LMCE va aconseguir endur-se el primer lloc del podi, mentre que la 3era posició va ser de nou per a la corredora del CANMC, Anna Oller. En el podi masculí, Aingeru Garai del CAEI va repetir la 2ona posició.

Aquesta 1era fase de Copa Espanya en categoria U16 va continuar el cap de setmana amb la celebració d’un Gegant dissabte i un Eslàlom diumenge, tots dos puntuables tant per Copa Espanya com per a Lliga Catalana d’Esquí Alpí. En Gegant, Anna Oller del CANMC i Aingeru Garai del CAEI van assolir la victòria mentre que Carla Vilalta de LMCE va classificar-se en 3a posició. Finalment en la prova d’Eslàlom disputada ahir diumenge 12 de gener a la pista Roc Blanc, els guanyadors van ser Paula Sellol del CANMC i Aingeru Garai del CAEI. En nois, va completar el podi el català Jon Martinez, classificat en 2ona posició.

Enllaços relacionats
Resultats