Anna Oller es proclama tricampiona d’Espanya

Amb el seu tercer triomf en tres jornades, la catalana Anna Oller es va convertir en la gran protagonista dels Campionats d’Espanya Infantils de Gran Pallars Espot. Oller, ja campiona en Eslàlom i Gegant, va arrodonir la seva excel·lent participació adjudicant-se també la victòria en el Súper Gegant.

La disputa del Súper Gegant el passat 1 d’abril va coronar a l’esquiadora catalana Anna Oller com a tricampiona d’Espanya. Sens dubte aquest resultat la posa com la millor espanyola en la categoria infantil I (nascuts a 1998-99). Es tracta d’un mèrit que també va estar apunt d’aconseguir el català Aingeru Garai, campió els dies previs, però que en el Súper Gegant es va haver de conformar amb la medalla de plata. Així doncs, l’or del Súper Gegant se’l van endur el corredor de LMCE Albert Ortega, i el bronze el va guanyar Alexander Garin. En categoria femenina, el podi el van formar les esquiadores Anna Oller, Judith Rodríguez i Ana Iriondo.

El divendres també es va posar en marxa la competició d’Infantil II (nascuts a 1996-97) precisament amb la disputa del Súper-G. En la categoria masculina, el vencedor va ser l’andalús Ignacio Rodríguez, qui va entrar per davant de Fernando Carrero i d’Adur Etxezarreta. En la prova femenina es va imposar l’aragonesa Betlem Mora, seguida de les basques Maria Sainz i rosada Apraiz.

Inicialment aquests Campionats estaven previstos a Candanchú, però l’estació aragonesa va haver de renunciar per motius meteorològics. A Gran Pallars Espot hi van competir un total de 250 esquiadors en les especialitats d’Eslàlom, Gegant i Supergegant. L’estació pallaresa ja va acollir la primera fase de l’Audi Copa Espanya d’alpí, prevista inicialment a l’estació Rioja d’Alto Campoo, però que es va suspendre per falta de neu. Novament la predisposició del seu equip directiu i de competició a l’hora d’acceptar el repte, juntament amb la FCEH, va permetre organitzar la competició en temps rècord.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.