Anna Selvi i Esther Noguera Campiones de Catalunya 2015

El passat dia 1 d’abril es van celebrar a La Molina els Campionats de Catalunya d’esquí alpí paralímpic. Anna Selvi i Esther Noguera del Club Play and Train es van proclamar Campiones en categoria de defiència visual. 

Aquests Campionats de Catalunya d’Esquí Paralimpic es van celebrar a La Molina i van constar d’un GS masculí i femení que va deixar com a Campions i Campiones de Catalunya en categoria de deficiència visual a les esquiadores de Play and Train Anna Selvi i a la seva guia Esther Noguera en dones, i a David Lopez i al seu guia Pau Luna, en homes. 

Pel que fa a la categoria en cadira, els Campions de Catalunya van ser Alba Coma en dones i Albert Garriga en homes, mentre que en categoria de peus el Campio va ser Ignasi Puig, seguit de Pol Aguilar i Capdevila Palmerola.

Anna Selvi i Esther Noguera, les millors de Copa del Món

Anna Selvi i Esther Noguera, actuals Campiones d’Espanya d’Eslàlom IPC, van rebre el passat mes de febrer i per primer cop, el globo de la Copa del Món en la modalitat d’Eslàlom, un guardó a les millors esportistes de la classificació general femenina de Copa del Món. 

Enllaços relacionats
Classificació completa