Anna Selvi i Esther Noguera globo WC en Eslàlom

Les esquiadores alpines de Play and Train Anna Selvi i la seva guia Esther Noguera, actuals Campiones d’Espanya d’Eslàlom IPC,  han rebut per primer cop el globo de la Copa del Món en la modalitat d’Eslàlom, un guardó a les millors esportistes de la classificació general femenina de Copa del Món. 

Què se sent rebent el guardó com a millor esportista la General de dones SL de Copa del Món?

Esther:Jo personalment estic contenta, no ens l’esperàvem i és un al·licient que dóna forces per seguir treballant cada dia més.

Anna: Molta felicitat, ja no pel meu èxit, si no per el que ha comportat a la gent del meu voltant, veure la felicitat i l’orgull que els hi causa, és un sentiment de felicitat i emoció molt gran, el que em dóna energia i il·lusió per seguir millorant i treballant durant els pròxims anys.

Quines proves han puntuat en aquesta classificació general?

Esther i Anna:Han puntuat les dos curses de copa del món, la de La Molina i la de St.Moritz, però nosaltres només hem corregut les de La Molina.

Què representa a nivell de futur?

Esther: Que tenim 4 anys per davant on hem de treballar molt i amb molta il·lusió i ganes.

Anna: A nivell personal, representa ganes, energia i motivació per lluitar i millorar durant els pròxims tres anys, ja que la mirada la tenim posada en els pròxims jocs que es realitzaran el 2018.


Quins són els objectius per aquesta temporada?

Esther: La veritat és que aquesta temporada el nostre objectiu és aprendre a tots els nivells i guanyar experiència per les temporades que ens venen.

Anna: Els objectius que ens hem marcat fins a final de temporada són; per un costat fer un bon resultat als Campionats d’Espanya i revalidar la primera posició de la temporada passada; i per l’altre seguir entrenant tot el que es pugui, per poder lluitar l’any vinent per les primeres posicions a les carreres internacionals.