Aquest cap de setmana comença la Lliga Nacional (LNHH)

Dissabte arrenca la Lliga Nacional d’Hoquei Gel 2016-2017 de 1a divisió masculina i femenina amb set i vuit equips participants, respectivament. 

LNHH 1a divisió masculina

La primera divisió masculina, que comença aquest dissabte 17 de setembre, estarà formada per set equips; l’actual campió de Lliga el CH Jaca, el campió de la Copa del Rei el donostiarra CHH Txuri Urdin, els equips catalans CG Puigcerdà i FC Barcelona, ​​el madrileny SAD Majadahonda i dues noves incorporacions, el també madrileny CH Boadilla i l’actual campió de la segona divisió nacional el Mil·lenni CP de Logronyo.

Comptarà amb catorze jornades de tres partits, on un equip descansarà cada jornada. Un cop jugades les catorze, hi haurà un play off de sis jornades que jugaran els set equips de la lliga, i que donarà accés als dos millors equips de la gran final, que es jugarà al millor de cinc partits.

Aquesta primera trobada de la temporada enfrontarà el FC Barcelona amb el CHH Txuri Urdin i el CG Puigcerdà amb el CH Boadilla. Per consultar la resta de partits podeu anar al següent enllaç:

Calendari LNHH 1a M

 

Retransmissió en directe – 1a JORNADA 

Majadahonda-Jaca: https://www.youtube.com/watch?v=YKAIOXSI21A

Txuri-FC Barcelona: https://www.youtube.com/watch?v=YuJQcamkj9A

Boadilla-Puigcerdà: https://www.youtube.com/watch?v=bNikOld7A7k

 

 

LNHH 1a divisió femenina amb les catalenes Ice Blue Cats, actuals campiones de Copa i Lliga.

La primera divisió femenina, que també començarà el 17 de setembre, comptarà amb un total de vuit equips; les actuals campiones de Lliga i Copa l’Ice Blue Cats de Barcelona, ​​les madrilenyes del SAD Majadahonda i CH Boadilla, els equips bascos del Kazkabarra i CHH Txuri Urdin, les vitorianas del CD Sumendi i les aragoneses del CH Jaca. En total, un equip més respecte a la temporada passada.

Les catalanes Ice Blue Cat s’estrenen en aquesta lliga contra el CHH Txuri Urdin. Per consultar la resta de partits podeu anar al següent enllaç:

Calendari LNHH 1a F

 

LNHH Júnior

Dins de les categories més joves, trobem la LNHH Júnior que recull les categories U20 i U18, comptant amb sis equips; els catalans FC Barcelona i CH Puigcerdà, el madrileny SAD Majadahonda, el navarrès CH Huarte, el basc CHH Txuri Urdin i l’aragonès CH Jaca. La competició començarà  també el 17 de setembre.

Calendari LNHH J

 

LNHH U16 i LNHH U14

La LNHH U16 comptarà també amb 7 equips; els catalans FC Barcelona i CH Puigcerdà, els madrilenys La Nevera i CH Boadilla, el navarrès CH Huarte, el basc CHH Txuri Urdin i l’aragonès CH Jaca. Finalment els U14 tindran la LNHH més nombrosa, amb un total de 9 equips; els catalans FC Barcelona i CH Puigcerdà, els madrilenys La Nevera i CH Boadilla, el navarrès CH Huarte, els bascos Bipolo i CHH Txuri Urdin, l’aragonès CH Jaca i el de la Rioja Mil·lenni.

Aquestes dues categories començaran l’1 d’octubre.

Calendari LNHH U16
Calendari LNHH U14

 

Font: Comunicació FEDH