Aquest cap de setmana es disputa la desena jornada de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel

SAD Majadahonda-FC Barcelona i CHH Txuri Urdin – Aramón CH Jaca, mentre que a la competició pirinenca es mesuraran Club Gel Puigcerdà i Anglet Hormadi. La actualitat esportivament parlant, ve marcada, per la presència de Maria Gurrea a la convocatòria realitzada per l’entrenador majariego Ernesto González, de cara al compromís que els madrilenys tenen davant el Barça dissabte.

Hoquei Gel – 10 ª Jornada: Maria Gurrea debuta a la Lliga Nacional masculina.

No serà la primera- ja han hagut casos de dones enfrontant-se a homes en hoquei gel: Manon Rhéaume portera de Tampa Bay Lightining a la NHL, Hayley Wickenheiser jugant per Kirkkonummi Salamat de la segona divisió masculina a Finlàndia-, però sens dubte quedarà com la primera a Espanya que es va atrevir a fer-ho en Lliga Nacional Espanyola. Gurrea va jugar l’any passat amb SC Weinfelden de la lliga femenina Suïssa.

Serà el dissabte 27 de novembre a partir de les 22.00 hores, a "La Nevera" de Majadahonda quan la madrilenya formi part del contingent majariego que es davant el FC Barcelona que dirigeix Ramon Baró.

CHH Txuri Urdin – Aramón CH Jaca

Pista de Gel d’Anoeta – Donosti. Dissabte 27 de novembre – 21.00 h.

Complicat el compromís que té el Txuri Urdin-que suma tan sols 2 victòries per 7 derrotes-, que rep a la seva pista d’Anoeta el líder indiscutible de la competició: el Aramón CH Jaca. Els de l’Alt Aragó s’estan demostrant intractables, comptant cada partit que han jugat fins ara per victòries i a més golejant.

C.G. Puigcerdà – Hormadi Anglet

Palau de Gel de Puigcerdà. Dissabte 27 de novembre – 20.30 hores.

Els ceretans reben els francesos en Competició Pirenaica amb la intenció oblidar l’amarg gust de la golejada encaixada la passada setmana en la visita a Jaca, pel que el club gal es presenta com a víctima, tenint aspectes que siguin aquests els que paguin els plats trencats d’aquell 12-1.

Informa FEDH