Arion es manté com a puntal de qualitat del múixing català

foto

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) renova la seva vinculació amb la marca, especialitzada en nutrició canina per a professionals. Arion, patrocinador oficial del Comitè de Múixing, ha estat present en totes les proves destacades de la temporada.

La pràctica del múixing i canicròs va en augment i, progressivament, guanya adeptes que s’animen a participar en curses, més enllà dels participants fidels més veterans. Així ho demostren les estadístiques d’un esport que també gaudeix d’una major professionalització en diferents sentits.

En això últim n’ha contribuït notablement la prestigiosa marca Arion, que sempre amb la felicitat d’amos i mascotes com a objectiu, ofereix alimentació d’alta qualitat a gossos i gats. I d’això se’n beneficien els nombrosos animals que participen en les proves de múixing del calendari de la FCEH, des de proves de la Lliga Catalana a Campionats de Catalunya, entre d’altres.

En una temporada extensa i exigent, amb gran nombre de competicions, Arion ha premiat els múixers més ràpids de cada prova amb productes de referència de la marca, que satisfan les necessitats nutricionals dels animals.

Rendiment i salut van de la mà  

Entre el ventall de productes que ha desenvolupat la marca en les seves avançades fàbriques de producció, situades a Espanya i Bèlgica, destaca Arion Titanium Pro, ideal per a l’època de competició.

Parlem d’un aliment complet, altament energètic, que aporta 4.800kcal/kg procedents d’oli de salmó, de fàcil digestió i amb aportació de nutrients condroprotectors per afavorir la salut articular dels atletes canins. La seva excepcional aportació d’àcids grassos omega3 (20.000 mg/kg d’omega3) és fonamental per mantenir un òptim estat de salut en l’època de màxim esforç dels gossos, en condicions extremes.

Un calendari de competicions a l’alça

Compromís, qualitat i amistat són valors que identifiquen Arion, però que també conformen la identitat del múixing i els seus practicants. Proves sempre marcades per un ambient sa i distès que tenen com a protagonistes els múixers i els seus gossos.

 

Enllaços d’interès

Pàgina web Arion