Arrenca demà el 3er Welcome Winter a Llívia

Demà divendres 1 novembre el Club Esquí Llivia organitza una nova edició del Welcome Winter Llívia 2013.

Els entrenadors esportius dels equips de tecnificació d’esquí alpí de la FCEH, Joan Orriols i Albert Rovira, duran a terme una xerrada sobre l’us de les noves tecnologies en la funció de l’entrenador d’alt nivell.

Per tercer any consecutiu el Club Esquí de Llívia i l’Ajuntament de Llívia organitzen el 3er Welcome Winter Llívia, un esdeveniment únic, un espectacle, un snow show on es faran les primeres baixades de la temporada. Durant els dos dies de fira, s’espera que la pista d’esquí de 80 metres, que es crearà per a l’ocasió, no deixi de funcionar amb els esquiadors que arribin a la vila del Pirineu per gaudir de les primeres baixades de la temporada.

Segons els organitzadors, la edició d’enguany obrirà la temporada amb una acollida de més de 7.000 visitants apasionats de la neu i comptarà amb una Pista d’esquí oberta al públic de 80 metres, Big Airbag per als Freestylers agosarats, competicions, curses diverses i parc infantil.

Tal i com és habitual en cites anteriors, durant el Winter a Llivia s’informarà i es promocionarà l’esquí i els esports de muntanya amb la presència de totes les estacions d’esquí de la Cerdanya Catalana, Francesa i Capcir. Es presentarà al públic el material necessari per a la pràctica, la roba més puntera i altres productes i serveis relacionats amb els esports d’hivern. 

Enllaços relacionats
Programa 3er Welcome Winter Llívia